foto

Stephen Schaffer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Úžasňákovi 2
2015 Hodný dinosaurus
2011 Auta 2
2008 VALL-I
2005 Jack-Jack útočí
2004 Úžasňákovi
2001 Agent Bílá krvinka

TV pořady

2001 WWF Tough Enough (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Auta
2004 Úžasňákovi

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace