foto

Katharina Rothärmel

  • nar. 1939
    Berlin, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Apfelbäume
1988 Katrin (TV film)
1985 Besuch bei Van Gogh
Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
1984 Bobří stopa
Der Lude
1983 So wie du lebst (TV film)
1982 Abgefunden (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
1980 Don Juan, Karl-Liebknecht-Straße 78
Snoubenka
1979 Schmuggler von Rajgrod, Die
1978 Malý Filip
Sabine Wulff
1977 Camping-Camping (TV film)
O čertovi a třech zlatých vlasech
Polizeiruf 110 - Des Alleinseins müde (TV film)
Zu zweit (k)ein Problem (TV film)
1976 Licht auf dem Galgen, Das
1975 Heute ist Freitag (TV film)
V zemi blahobytu (TV film)
1974 Geheimnis des Ödipus, Das (TV film)
1973 Polizeiruf 110 - Freitag gegen Mitternacht (TV film)
Zement (TV film)
1972 Prof. Dr. med. Maria Fabian (TV film)
1971 Die Unbequemen (TV film)
1961 Letzte Nachrichten (TV film)
1959 Die Nachtigall (TV film)

TV seriály

1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1987 Spuk von draussen (TV seriál)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein todsicherer Tip (E104)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1982 Spuk im Hochhaus (TV seriál)
1979 Abschied vom Frieden (TV seriál)
Strašidla pod čertovým kolem (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Zur Feier des Tages (E66)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Meine Frau (E58)
1975 Im Netz (TV seriál)
1972 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Vaterschaft anerkannt (E26)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Geheime Spuren (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)

Divadelní záznam

1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky