foto

Galina Lebeděva

  • nar. 22.4.1949 (70 let)
    Kareliya, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jak Víťa Česnek vezl Ljochu Vrtáka do důchoďáku
2006 Chronika Ada

TV seriály

2018 Volnaja gramota (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Častnyj dětěktiv Taťjana Ivanova (TV seriál)
Dorogaja moja služanka (E01)
2008 Ranětki (TV seriál)
2007 Kadětstvo 2 (TV seriál)
2006 Kadětstvo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky