foto

Natalja Něstěrova

  • nar. 27.1.1948 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Tajny sledstvija (TV seriál)
Vizit prizraka (S18E11)
Božij oduvančik (S18E08)
Avtoportret chudožnika Arnoldova (S18E06)
2017 Tajny i lož (TV seriál)
2016 Oskolki sčasťa 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rubin Kaira (S15E36)
2015 Takaja rabota (TV seriál)
Zapovednik (S01E66)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Dělo česti (S02E14)
2014 Krjostnyj (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ochraňajemoje lico (S14E09)
2012 Chvost (TV seriál)
Za stěnoj (E16)
Mať-i-mačecha (TV seriál)
2010 Mentovskije vojny (TV seriál)
S čistoj sovesťju (S05E02)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Fotosessija s krasnoj kosynkoj (S09E25)
2006 Zaščita Krasina (TV seriál)
2005 Tajny sledstvija (TV seriál)
Priličnyje ljudi (S05E04)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nalog na ubijstvo (S05E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky