foto

Alexandr Sťopin

  • nar. 3.11.1974
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 27.8.2015 (40 let)
    Sankt-Peterburg, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Berega (TV film)
Skolženije
2012 Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
2008 Alexandr: Něvská bitva
Kačeli
2005 Zajatci mlhy
2004 Pád Třetí říše
2002 Ruská archa
Zoluška v sapogach (TV film)

TV seriály

2017 Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Děpartament smerti (S02E08)
Žertva operativnoj kombinacii (S02E06)
2015 Ženskaja konsultacija (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Maska smerti (S15E09)
2014 Kosatka (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Tajnyj gorod (TV seriál)
Tajnyj gorod 2 (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Lesnyje prizraki (S07E13)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Rasklad na troich (S14E28)
2013 Do smerti krasiva (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Založnik (S02E09)
PPS (TV seriál)
Svaďba (S02E19)
Ment v zakoně (TV seriál)
Prigovor (S06E05)
2012 Chvost (TV seriál)
Ubijstvo v šokoladě (E08)
Karpov (TV seriál)
So dna (S01E03)
Kulinar (TV seriál)
Po gorjačim sledam 2 (TV seriál)
Strana 03 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Strasti po Šilleru (S04E24)
Šerif (TV seriál)
Dorožno-transportnoje proisšestvije (S02E05)
Dikij (TV seriál)
Dom, milyj dom (S03E02)
Prisjažnyje zasedatěli (S03E01)
2011 SK (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Kompromat (S06E10)
Banda (S05E01)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Korabl-prizrak (S05E20)
Advokat (TV seriál)
Černyj bumer (S08E16)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Odinnadcatyj cech: Časť 2 (S01E06)
Odinnadcatyj cech: Časť 1 (S01E05)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Lovuška dlja odinokogo avtovladělca (S04E01)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Vyživšij (S01E01)
Silnější než válka (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Opasnyje igruški (S03E02)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Adrenalin (S09E08)
2007 Gončije (TV seriál)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Šantaž (S03E08)
2006 Junkera (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E16)
2004 Mentovskije vojny (TV seriál)
Nědětskije igry (S01E02)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Prostaja formalnosť (S06E01)
2003 Čužoje lico (TV seriál)
2002 Ljubov imperatora (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Rol žertvy (S02E05)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Echo blokady (S03E22)
Džoker (S03E09)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pogoňa za prizrakom (S01E29)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky