foto

Wolfgang Lohse

  • nar. 15.4.1928 (91 let)
    Gotha, Thüringen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Um jeden Preis (TV film)
1989 Späte Ankunft (TV film)
1988 Poslední kapitola
1987 Der Geizige (TV film)
Märztage in Berlin (TV film)
1986 Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein todsicherer Tip (TV film)
1985 Staatsanwalt hat das Wort - Verblendet, Der (TV film)
1984 Klassenkameraden (TV film)
Těžká léta 1/2 (TV film)
1983 Aufbruch - Verrat - Hoffnung (TV film)
1982 Abgefunden (TV film)
1980 Dach überm Kopf
Kotorski mornari
1979 Rache des Kapitäns Mitchell, Die (TV film)
1978 Das unsichtbare Visier - King-Kong-Grippe 1 (TV film)
1977 Absage an Viktoria (TV film)
Der Stein des Glücks (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
1975 Der arme Reiche, Hubert B. (TV film)
Kostja und der Funker (TV film)
1974 Kriminalfälle ohne Beispiel - Nach Abpfiff Mord (TV film)
1972 Kriminalfälle ohne Beispie - Der Fall Brühne-Fehrbach (TV film)
1971 Optimistische Tragödie (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
1969 Tolle Tage (TV film)
Verschwörung (TV film)
1967 Der Steckbrief (TV film)
1966 Fernsehpitaval - Der Skandal um Herrn Leberecht von Kotze (TV film)
Kein Platz für Gereke (TV film)
1965 Ein mittlerer Held (TV film)
Poker zu dritt (TV film)
1964 Der Mann mit der Maske (TV film)
Zu viele Kreuze (TV film)
1963 Die Räuberbande (TV film)
Humphrey George (TV film)
1962 Die neue Losung (TV film)
Geheime Fäden (TV film)
Josef und seine Brüder (TV film)
1961 Besuch im Gartenhaus (TV film)
Blaulicht - Gardez! (TV film)
Mutter Courage und ihre Kinder
1960 Blaulicht - Das perfekte Alibi (TV film)
Parole Freies Deutschland (TV film)
Podezřelý je můj syn
Wer zuletzt lacht...
1957 Das Stacheltier - Endstation Kanal
Ihr Diener, Herr Professor

TV seriály

1994 Ärzte (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1979 Die Lange Straße (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
Der schwarze Reiter (TV seriál)
Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1966 Ach, du meine Güte! (TV seriál)
Der Mensch neben dir (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1958 Haare hoch! (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1975 Feigenblatt für Kuhle Wampe oder Wem gehört die Welt?, Ein (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky