foto

Marija Ošmjanskaja

  • nar. 27.6.1969 (50 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Dva bileta domoj
2017 Žizň večnaja

TV seriály

2016 Stěna (TV seriál)
2012 Alisa znajet, čto dělať! (TV seriál)
2010 UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Kredit doverija (S03E02)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něskolko zeljonych kamnej (S09E22)
Rybnyj děň (S09E14)
Němnogo soli v cholodnoj vodě (S09E12)
2007 Pautina (TV seriál)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky