foto

Alexandr Notkin

  • nar. 27.11.1980 (39 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chernobyl, 1986
2011 Suchodol
2010 Čelověk u okna
2006 Mečenosec

TV seriály

2013 Vasilisa (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Razbojnik (S02E30)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Opasnyj gruz (S04E30)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děň do zarplaty (S11E15)
2009 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Avtostop (S03E07)
Litějnyj (TV seriál)
Gosť (S03E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky