foto

Leon Addison Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Mezi náhrobními kameny
2012 Lincoln
2006 Whirlygirl
2000 Hamlet (TV film)
1999 Hudba mého srdce
1996 Spiklenci
1990 Mý lepší blues
1989 Vlastní krev

TV seriály

2017 The Breaks (TV seriál)
Paní ministryně (TV seriál)
The Seventh Floor (S03E21)
2015 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
This Is All We Are (S02E10)
Williams a Walker (S02E07)
Spojování nejlepších s nejlepšími (S02E03)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Crutchfield (S01E10)
Pracuješ do noci docela často (S01E08)
Nechceš mi říkat tatínku? (S01E06)
další epizody (8)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Mediace (S03E03)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Harm (S09E05)
2004 The Jury (TV seriál)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Whiplash (S11E19)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Stalker (S08E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky