foto

Dmitrij Jermakov

  • nar. 1982

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
2004 Čas sklizně

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Primanka (S03E17)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něotložnoje delo (S16E33)
2014 Komanda (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E05)
2013 Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Doznavatěl (TV seriál)
Ličnyje otnošenija (S02E28)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Žertva ljubvi (S13E38)
2010 Chimik (TV seriál)
2008 Gluchar (TV seriál)
Poputčica (S01E07)
2007 Advokat (TV seriál)
Rokovoje vlečenije (S03E02)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky