foto

Viktor Borisov

  • nar. 26.5.1953
    Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 20.10.2014 (61 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Vrabčák
2009 Laskovyj maj
2005 Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
2000 Redakcija (TV film)
1988 Zabít draka
1986 Cizím vstup povolen
1981 Bílá vrána
Přes Gobi a Chingan
Čjornyj trejugolnik (TV film)

TV seriály

2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Grjaznyje igry (S01E24)
2011 Dělo gastronoma №1 (TV seriál)
Molodožjony (TV seriál)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
2010 Anželika (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Sireny (S03E36)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
15 minut slavy (S04E22)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
2007 Zaveščanije Lenina (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
2005 Alexandrovskij sad (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Čert iz tabakerki (S01E01)

Dokumentární

2012 Kaznokrady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky