foto

Keisuke Kómoto

  • nar. 18.11.1986 (33 let)
    Okayama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Binan kókó čikjú bóei bu Love! Love! Love!
2015 Hikawamaru Monogatari
Isuca
2014 Júša ni narenakatta ore wa šibušibu šúšoku o kecui šimašita.
2013 Seitokai no ichizon Lv.2: Watasu seitokai
2012 Učú senkan Jamato 2199
2011 Sendžó no Valkyria 3: Unrecorded Chronicles – Tagatame no džúsó

TV seriály

2019 Kawaikereba hentai demo suki ni natte kuremasu ka? (TV seriál)
RobiHači (TV seriál)
2018 Butlers: Čitose Momotose monogatari (TV seriál)
Miira no kaikata (TV seriál)
2016 All Out!! (TV seriál)
Big Order (TV seriál)
Binan kókó čikjú bóei bu Love! Love! (TV seriál)
Wataši ga motete dó sunda (TV seriál)
2015 Isuca (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Thunderbolt (TV seriál)
Taimadó gakuen 35 šiken šótai (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Hicugi no Čaika (TV seriál)
Love Stage!! (TV seriál)
Sedm smrtelných hříchů (TV seriál)
Strike Witches: Operation Victory Arrow (TV seriál)
Tokyo ESP (TV seriál)
2013 Dia no Ace (TV seriál)
Júša ni narenakatta ore wa šibušibu šúšoku o kecui šimašita. (TV seriál)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
RDG: Red Data Girl (TV seriál)
2012 Another (TV seriál)
Danball Senki W (TV seriál)
Seitokai no ičizon Lv.2 (TV seriál)
2011 Danball Senki (TV seriál)
Icuka tenma no kuro Usagi (TV seriál)
2008 Kurozuka (TV seriál)
Seijó kottó jógašiten: Antique (TV seriál)
World Destruction: Sekai bokumecu no rokunin (TV seriál)
2007 Night Wizard The Animation (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky