foto

Stanislav Macháček

  • nar. 4.11.1965 (52 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pepa
2014 Svatý Mikuláš

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Vzteklina (TV seriál)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Pro věčnou slávu (S02E10)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Specialisté (TV seriál)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
2014 První republika (TV seriál)
Svatby v Benátkách (TV seriál)
2013 České století (TV seriál)
2009 První oddělení (TV seriál)
Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)

TV pořady

2018 Záchranáři (TV pořad)
2017 Policie v akci (TV pořad)
2016 Aféry - neuvěřitelné životní příběhy (TV pořad)
Nebezpečné vztahy (TV pořad)
2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
2013 Křižovatky života (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace