foto

Julia Zemiro

  • nar. Aix-en-Provence, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The BBQ
2015 Big Sky
2013 Náhodný voják (TV film)
2006 Riot or Revolution: Eureka Stockade 1854
Šarlotina pavučinka
2003 Spadl z oblaků
2001 Muffled Love
WillFull
1999 The Extra

TV seriály

2012 Conspiracy 365 (TV seriál)
2010 Lowdown (TV seriál)
2006 The Wedge (TV seriál)
2001 Flat Chat (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
Totally Full Frontal (TV seriál)
1990 Get a Life (TV seriál)

Dokumentární

2011 SEX: An Unnatural History (TV seriál)
2006 What a Year (TV seriál)
2005 20 to 1 (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 Stargazing: Moon and Beyond (TV pořad) - mod.
2009 The 7PM Project (TV pořad)
2006 It Takes Two (TV pořad)
The Bazura Project (TV pořad)
2004 Dancing with the Stars (TV pořad)
2000 Bob Downe Show, The (TV pořad)
Fat, The (TV pořad)
Rove Live (TV pořad)
Variety Show at the End of the World (TV pořad)
1999 Fox Studios Australia: The Grand Opening (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky