foto

Joe Keenan

  • nar. 14.7.1958 (61 let)
    Cambridge, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Spláchnutej
1994 Sleep with Me

TV seriály

2019 Why Women Kill (TV seriál)
Practically Lethal in Every Way (E06)
2013 Sean Saves the World (TV seriál)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Pro pocit bezpečí (S07E22)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nápad k nezaplacení (S06E12)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Děti nejsou jako my ostatní (S05E03)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávná minulost (S04E08)
Dneska se vdávám (S03E23)
Všechny ty maličkosti, co děláte spolu (S03E15)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Prásk! (S03E07)
2004 Frasier (TV seriál)
Dobrou noc, Seattle 2/2 (S11E24)
Dobrou noc, Seattle 1/2 (S11E23)
Přistiženi při činu (S11E15)
2003 Frasier (TV seriál)
A je to venku, doktore (S11E03)
2002 Bram and Alice (TV seriál)
2000 Frasier (TV seriál)
Něco modrého, něco půjčeného 2/2 (S07E24)
S tátou v opeře (S07E15)
1999 Frasier (TV seriál)
Být kritikem je snadné (S07E04)
Doktorka Nora (S06E20)
1998 Frasier (TV seriál)
Zlatá zástěra (S06E08)
Lyžařský srub (S05E14)
Příběh ze zoo (S05E12)
1997 Frasier (TV seriál)
Výroční pořad (S05E05)
Konkurz (S04E17)
Sherry (S04E09)
1996 Frasier (TV seriál)
Dvě paní Craneové (S04E01)
Bebe přestává kouřit (S03E21)
Na slovíčko s chytrákem (S03E15)
další epizody (4)
1995 Frasier (TV seriál)
Dobrodružství padoucha a uličnice (S03E07)
Agenti v Americe (S02E22)
Předmluva (S02E15)
1994 Frasier (TV seriál)
Frasier Crane si nevidí do pusy (S02E06)
Dohazovač (S02E03)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Správná dvojka (TV seriál)
Conscious Odd Coupling (S03E13)
The God Couple (S03E12)
Batman vs. The Penguin (S03E11)
další epizody (5)
2016 Správná dvojka (TV seriál)
Felix Navidad (S03E08)
The Odd Couples (S03E07)
Eisen Trouble (S03E06)
další epizody (21)
2015 Správná dvojka (TV seriál)
The Audit Couple (S01E12)
Jealous Island (S01E11)
Enlightening Strikes (S01E10)
další epizody (12)
2005 Tak trochu mimo (TV seriál)
2002 Bram and Alice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky