foto

Harrison Young

  • nar. 13.3.1930
    Port Huron, Michigan, USA
  • zem. 3.7.2005 (75 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Malí letci
2006 The Pleasure Drivers
2005 Kiss Kiss Bang Bang
One More Round
2003 Dům tisíce mrtvol
First Watch
Poslední šance (TV film)
2002 Bubba Ho-tep
Demon Under Glass
Hi Frank!
Ken Park
Trance
2000 Beach Boys (TV film)
Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla
Krokodýl
Starforce
Žralok v hotelu
1999 Dožeň, co se dá!
Děti z Duranga
Ochrana svědků (TV film)
Ugly Naked People
Yonggari
1998 Barvy moci
How to Make the Cruelest Month
Running Woman
Rváč
Všichni moji muži
Zachraňte vojína Ryana
1997 Expose
Hra
Madam Savant
Noc, co se nestala
Ultimátum
1996 Kukuřičné děti: Zjevení
Netvor z hlubin (TV film)
1994 Marilyn, My Love
1992 Milenci se zbraní
Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase
Ztracené dítě (TV film)
1973 Taxi Driver

TV seriály

2004 Cracking Up (TV seriál)
2003 The Lyon's Den (TV seriál)
2001 Západní křídlo (TV seriál)
The Stackhouse Filibuster (S02E17)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Autogram pro pana Johnsona (S01E04)
Nečekaná změna (S01E02)
Důkazy nelžou (S01E01)
The Trouble with Normal (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
Providence (TV seriál)
The Norm Show (TV seriál)
Work with Me (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina the Sandman (S03E23)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Anne (S03E01)
1997 Click (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Každý den v akci (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Letní jízda (S02E02)
1994 Erotic Confessions (TV seriál)
1993 Micronots!, The (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Down Home (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace