foto

Sergej Ivanov

  • nar. 18.3.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Avgust. Vosmogo

TV seriály

2017 Parfjumerša 2 (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Cirk ujechal (S02E44)
2014 Ment v zakoně (TV seriál)
Fanat (S09E11)
2013 Pjatnickij (TV seriál)
Dolžok Antošina (S03E06)
2012 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Čjornoje zoloto (S04E15)
Jenisej (S04E08)
2010 Igruški (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Nikto (S03E26)
Pjatnickij (S03E01)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Krovavyj sled (S04E23)
2009 Vysšij pilotaž (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
Dyra (S02E32)
Každyj sam za sebja (S02E19)
2007 Pautina (TV seriál)
Sled (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky