foto

Dmitrij Lebeděv

  • nar. 14.11.1967 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 O čjom molčat francuzy
2015 Bělaja bělaja noč
2011 Otstavnik 3 (TV film)
2010 Otcy (TV film)
2008 Ně dumaj pro bělych obězjan
2007 1814
2005 První po Bohu
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
2001 Skaz pro Fedota-strelca

TV seriály

2019 Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Kupčino (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (5)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (S01E05)
Učenica Messinga (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Igrok (S01E08)
Zovi meňa mamoj (TV seriál)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Služiť i umirať (E12)
Ekscess ispolnitělja (E11)
Krylja Imperii (TV seriál)
Golgofa (E12)
Melnik (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 15 (E15)
Trockij (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Tichij čas (E03)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Podstavnoje lico (S03E10)
Česť semi (S03E09)
Žadnosť (S03E05)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Stěna (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť poeta (S16E06)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Ispaněc (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Smertnik (S01E05)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Plan meňajetsja (S01E12)
Takaja rabota (TV seriál)
Prijut potrošitělja (S01E25)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Tichaja zavoď (S02E12)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Muzykant (E01)
Lučšije vragi (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Prigovor (S03E28)
Oborotni (S03E27)
2013 Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Michalyč (S01E23)
Sekretnyj zavod (S01E22)
Gnězdo aista (S01E21)
další epizody (4)
Razvědčicy (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Šef (TV seriál)
UDO (S02E01)
Čužoj rajon (TV seriál)
Posrednik (S03E14)
Sjurpriz (S03E12)
Šaman (TV seriál)
Vorošilovskij strelok (S02E02)
2012 Gruz (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Znakomstvo (S01E02)
Čužoj rajon (TV seriál)
Vera (S02E25)
Zaščita (S02E09)
Litějnyj (TV seriál)
Nachodka (S07E15)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Format A4 (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Park (S01E07)
Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Propavšij (S02E04)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Igry s něizvestnymi (S05E05)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Millioněr v truščobach (S09E03)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Igra (S01E13)
Litějnyj (TV seriál)
Privet iz 90-ch (S04E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ošibka chimika (S11E22)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Mirskije chlopoty (S03E14)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nočnoj oborotěn. Časť 2 (S09E28)
Nočnoj oborotěn. Časť 1 (S09E27)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E02)
2002 Ubojnaja sila (TV seriál)
Utrennik dlja vzroslych (S04E05)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vezet že ljuďam! (S04E14)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kontrabas (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky