foto

Dmitrij Lebeděv

  • nar. 14.11.1967 (51 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 O čjom molčat francuzy
2015 Bělaja bělaja noč
2011 Otstavnik 3 (TV film)
2010 Otcy (TV film)
2008 Ně dumaj pro bělych obězjan
2007 1814
2005 První po Bohu
2003 Ruské impérium: Začátek 3.
2001 Skaz pro Fedota-strelca

TV seriály

2018 Belyj šaman (TV seriál)
Kupčino (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Mužskaja rabota (E05)
Ňaňka (TV seriál)
2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Služiť i umirať (E12)
Ekscess ispolnitělja (E11)
Melnik (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Tichij čas (E03)
2016 Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Stěna (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Smerť poeta (S16E06)
2015 Apperkot dlja Gitlera (TV seriál)
Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Gorod osobogo naznačenija (TV seriál)
Ispaněc (TV seriál)
Lučše ně byvajet (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Smertnik (S01E05)
Ochotnik za golovami (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Plan meňajetsja (S01E12)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Inspektor Kuper 2 (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
2013 Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Michalyč (S01E23)
Sekretnyj zavod (S01E22)
Gnězdo aista (S01E21)
další epizody (4)
Razvědčicy (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Šef (TV seriál)
UDO (S02E01)
Šaman (TV seriál)
Vorošilovskij strelok (S02E02)
2012 Gruz (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Znakomstvo (S01E02)
Litějnyj (TV seriál)
Nachodka (S07E15)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
Format A4 (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Park (S01E07)
Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Čužoj rajon (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Suďby (TV seriál)
Propavšij (S02E04)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Igry s něizvestnymi (S05E05)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Millioněr v truščobach (S09E03)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Igra (S01E13)
Litějnyj (TV seriál)
Privet iz 90-ch (S04E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ošibka chimika (S11E22)
2009 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Mirskije chlopoty (S03E14)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nočnoj oborotěn. Časť 2 (S09E28)
Nočnoj oborotěn. Časť 1 (S09E27)
2007 Zakon myšelovki (TV seriál)
2003 Tajny sledstvija (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E02)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Vezet že ljuďam! (S04E14)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kontrabas (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace