foto

Jevgenij Artěmjev

  • nar. 14.5.1955 (64 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Loch - poběditěl vody
1986 Isključenija bez pravil (TV film)
1983 Torpédové bombardéry
1982 Bez příčiny
1981 Dva golosa (TV film)
Eto bylo za Narvskoj zastavoj (TV film)

TV seriály

2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Svoi i čužije (E03)
2015 Něvskij (TV seriál)
Svobodnyj poisk (S01E09)
2013 Šef (TV seriál)
Zasada (S02E19)
Doznavatěl (TV seriál)
Spravka (S02E16)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Gorjačij reportaž (S13E08)
2012 Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Lovuška (S07E03)
2010 Vozmezdije (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nočnoj oborotěn. Časť 2 (S09E28)
Nočnoj oborotěn. Časť 1 (S09E27)
2007 Gončije (TV seriál)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Zakon žanra (S02E12)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S09E07)
2005 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Skandal v blagorodnom semejstve (S07E20)
2004 Mangust (TV seriál)
Kvartirnyj vopros (S02E08)
2003 Mangust (TV seriál)
Žertvy progressa (S01E02)
Želtaja kartočka (S01E01)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky