foto

Kirill Uljanov

  • nar. 28.1.1974 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vysoko nad strachom (TV film)
2018 Dovlatov
2017 Major Grom
Saljut-7
2016 Jolki 5
2015 Pod elektrickými mračny
2014 Šagal i Malevič
2008 Papírový voják
Žena v Berlíně
2006 Tranzit
2001 Skaz pro Fedota-strelca
The Arena
1998 Hraniční přechod
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)

TV seriály

2019 Němezida (TV seriál)
2017 Krylja Imperii (TV seriál)
Maski (E05)
Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Evakuacija (E10)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Žizň, po slucham, odna (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2016 Takaja rabota (TV seriál)
Zapreščjonnyje igry (S02E14)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Smerť lučše, čem razluka (E06)
Ljubov zla (E05)
Pravo na ošibku (E04)
další epizody (6)
2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
Kameň, nožnicy, bumaga (E02)
Bejker Strit, 221b (E01)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i baraban (S03E08)
2011 PPS (TV seriál)
Ně v děňgach sčastě (S01E20)
Čužoj rajon (TV seriál)
Dorožnyj patrul (TV seriál)
Malenkij bizněs (S05E06)
Litějnyj (TV seriál)
Zolotaja lichoradka (S05E13)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Perevernutaja Dženni (S10E03)
2009 Verbnoe voskresene (TV seriál)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Grob na dve persony (S01E02)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Novoje slovo v živopisi (S02E06)
Trubka firmy "Danchill" (S02E05)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poputčiki (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky