foto

Max Julien

  • nar. 1.1.1945 (75 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Lovec žen
1974 Thomasine & Bushrod
1973 The Mack
1970 Srovnat si to
1968 Podlomená vůle
Sedm divokých
Up Tight!
1966 The Black Klansman

TV seriály

2001 One on One (TV seriál)
1969 Bold Ones: The Protectors, The (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2002 Baadasssss Cinema (TV film) - a.z.
Mackin' Ain't Easy
1999 Američtí pasáci

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1974 Thomasine & Bushrod

Host

TV pořady

2001 Access Granted (TV pořad)
1974 Tattletales (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky