foto

Konstantin Konstantinov

  • nar. 14.9.1974 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Černovik
2017 Jana+Janko
2015 Pobeg za mečtoj
2012 Zoluška

TV seriály

2018 Sidělka (TV seriál)
2017 Advokat (TV seriál)
Dvojnaja zhizň (S09E31)
2015 Semejnyj bizněs 2 (TV seriál)
2013 Děpartament (TV seriál)
2012 MUR (TV seriál)
Verju (TV seriál)
2010 Vychožu těbja iskat (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Smertělnoje gore (S02E07)
2006 Soldaty 7 (TV seriál)
2002 Marš Tureckogo (TV seriál)
Oborotěň (S02E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky