foto

Taťjana Filatova

  • nar. 3.1.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O lásce - pouze pro dospělé
Vtoraja molodosť (TV film)
2016 Obeščanije
2015 Archipelag
1991 Armavir
1990 Děsjať let bez prava pěrepiski
1989 Zakon

TV seriály

2018 Kaťkino pole (TV seriál)
2017 Ljubov so vsemi ostanovkami (TV seriál)
Prokljatije spjaščich (TV seriál)
Vojna i mir suprugov Torbejevych (TV seriál)
Šram (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Odějalo lži (S09E21)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Něvaljaška (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčužnaja svaďba (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Konus (S03E28)
Pautina (TV seriál)
Na konu žizň (S09E03)
2014 Anželika (TV seriál)
Doroga domoj (TV seriál)
Karpov 3 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Doroga na Ojmjakon (S08E16)
2013 Žiť dalše (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ona vernulas... (S02E01)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Chod koňom (S04E17)
2011 Fizika ili chimija (TV seriál)
Igra (TV seriál)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace