foto

Taťjana Filatova

  • nar. 3.1.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kalmar
2017 O lásce - pouze pro dospělé
Vtoraja molodosť (TV film)
2016 Obeščanije
2015 Archipelag
1991 Armavir
1990 Десять лет без права переписки
1989 Закон

TV seriály

2019 Moja čužaja dočka (TV seriál)
2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Skoraja pomošč (TV seriál)
2017 Ljubov so vsemi ostanovkami (TV seriál)
Prokljatije spjaščich (TV seriál)
Vojna i mir suprugov Torbejevych (TV seriál)
Šram (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Odějalo lži (S09E21)
2016 Doktor Anna (TV seriál)
Něvaljaška (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Podmena (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Schvatka (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčužnaja svaďba (TV seriál)
Žizň posle žizni (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Konus (S03E28)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bajkalskij zver (S02E03)
Pautina (TV seriál)
Na konu žizň (S09E03)
2014 Anželika (TV seriál)
Doroga domoj (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Otěc i děti (S03E31)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Doroga na Ojmjakon (S08E16)
2013 Žiť dalše (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
Metod Lavrovoj (TV seriál)
Ona vernulas... (S02E01)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Chod koňom (S04E17)
2011 Fizika ili chimija (TV seriál)
Igra (TV seriál)
Objekt 11 (TV seriál)
Dva v odnom (E05)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky