foto

Wiley Harker

  • nar. 27.1.1915
  • zem. 1.5.2007 (92 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Dej šanci lásce
Lincolnská střední
1999 Příběh Alvina Straighta
1995 Co dělat v Denveru, když člověk nežije
Truman (TV film)
1987 Perry Mason: Případ hanebného ničemy (TV film)
1985 Svědomí (TV film)
Tranceři
Vlna zločinu
1984 Micki + Maude
V žáru velkoměsta
1983 I Take These Men (TV film)
V (TV film)
1982 A Piano for Mrs. Cimino (TV film)
Lookin' to Get Out
1981 První říjnové pondělí
Twirl (TV film)
1976 Held for Ransom

TV seriály

1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Bay City Blues (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Uncle Jed (S08E15)
1981 Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Dokumentární

1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky