foto

Susan Merson

  • nar. 25.4.1950 (68 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Všechno, co mám
2005 Prize Winner of Defiance, Ohio, The
2004 Meltdown (TV film)
2003 Terminátor 3: Vzpoura strojů
2002 Malý John (TV film)
2000 Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
1999 NetForce (TV film)
1996 Fenomén
1995 Co dělat v Denveru, když člověk nežije
1993 Ztraceni navždy
1991 Absolutní cizinci (TV film)
1990 Smrtící skalpel (TV film)
1982 Tootsie
1980 Times Square

TV seriály

2012 Skandál (TV seriál)
Defiance (S02E07)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Chybovati je lidské (S05E16)
Zvýšená tepová frekvence (S05E14)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Útěk z dračího doupěte (S01E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je zhypnotizován (S07E08)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Rodinná péče (S09E04)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Domeček z karet (S01E21)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace