foto

Susan Merson

  • nar. 25.4.1950 (70 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Všechno, co mám
2005 The Prize Winner of Defiance, Ohio
2004 Meltdown (TV film)
2003 Terminátor 3: Vzpoura strojů
2002 Malý John (TV film)
2000 Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
1999 NetForce (TV film)
1996 Fenomén
1995 Co dělat v Denveru, když člověk nežije
1993 Ztraceni navždy
1991 Absolutní cizinci (TV film)
1990 Smrtící skalpel (TV film)
1982 Tootsie
1980 Times Square

TV seriály

2012 Skandál (TV seriál)
Defiance (S02E07)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Chybovati je lidské (S05E16)
Zvýšená tepová frekvence (S05E14)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Útěk z dračího doupěte (S01E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je zhypnotizován (S07E08)
2005 Vetřelci z hlubin (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Špinavá bomba (S01E10)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Rodinná péče (S09E04)
1999 Frasier (TV seriál)
Nebožtík doktor Crane (S07E08)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Jacku rychle, Jacku šikovně (S02E07)
Správná pětka (TV seriál)
Fools Rush In (S04E23)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Domeček z karet (S01E21)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Oheň Gabrielův (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
1988 thirtysomething (TV seriál)
Business as Usual (S01E15)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky