foto

Lesley Ewen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Předvečer zkázy (TV film)
2012 Skoro dospělá
2011 Nevinný (TV film)
2010 Kdo rozsvítí Vánoce (TV film)
2009 Případ číslo 39
2005 Dlouhý víkend
2003 Bionicle: Maska světla
2002 Zabít je snadné
2001 Dodsonův svět (TV film)
2000 Lift
Recept na úspěch (TV film)
Sněhová kalamita
Trixie
Živá panenka (TV film)
1999 Atomový vlak (TV film)
1998 Dlouhá cesta domů (TV film)
Dítě na prodej (TV film)
Outrage (TV film)
Shoes Off!
1997 Mámin vrah (TV film)
Nákaza (TV film)
Sestřička (TV film)
1996 For Hope (TV film)
Kidnapping in the Family, A (TV film)
1995 Dvojí tvář požehnání (TV film)
Tajemství pod vodou
Tajná služba (TV film)
Zrazená důvěra (TV film)
1994 Double Happiness
Green Dolphin Beat (TV film)
1993 Lhářka prolhaná (TV film)
Osudný omyl
1991 Přichází Satan - Procitnutí (TV film)
1990 Kdopak to mluví 2
Nebezpečný útěk
Pták na drátě
1989 Kdo je Harry Crumb?
1988 Smrtící bumerang
1987 Stranger in My Bed (TV film)
1986 Oheň s ohněm
Osudná neděle (TV film)

TV seriály

2017 Pán času (TV seriál)
The Empress of Mars (S10E09)
2012 Arrow (TV seriál)
Šrámy (S01E05)
Nevinný muž (S01E04)
2011 Chaos (TV seriál)
V (TV seriál)
Serpent's Tooth (S02E02)
2008 Muži na stromech (TV seriál)
Charita (S02E09)
2007 Muži na stromech (TV seriál)
Neslušný návrh (S01E17)
Poučení z minulosti (S01E13)
Láska je Láska (TV seriál)
Lidi, život je šílenej (S04E02)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ba'alovy klony (S10E04)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Darwin's Eye (S03E17)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Night Man (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Nepomstění (S04E16)
1996 Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Cesta do neznáma (TV seriál)
Tentýž čas a tentýž svět (S02E06)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Zjevení (S03E11)
1994 Akta X (TV seriál)
Opačné pohlaví (S01E14)
1993 Akta X (TV seriál)
Akta X: Úvod (S01E01)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Dokumentární

2013 From Neurons to Nirvana: The Great Medicines

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace