foto

Lori Saunders

  • nar. 4.10.1941 (77 let)
    Kansas City, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Captive
1976 Wackiest Wagon Train in the West, The - a.z.
1973 Frasier, the Sensuous Lion
So Sad About Gloria
1972 Oh, Nurse! (TV film)
1971 Head On
1966 Blood Bath
1965 Mara of the Wilderness
The Girls on the Beach

TV seriály

1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Here We Go Again (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

TV pořady

1976 Family Feud (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1967 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace