foto

Jú Šimamura

  • nar. 18.4.1985 (34 let)
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bungó Stray Dogs: Dead Apple
2017 Bungó Stray Dogs: Hitori Ajumu
Eiga Precure dream stars!
Gekidžóban Sword Art Online: Ordinal Scale
2016 Kubikiri Cycle: Aoiro Savant to zaregoto cukai
2015 Eiga Go! Princess Precure Go! Go!! Góka sanbondate!!!
Šingeki no kjodžin: Džijú no cubasa
2014 Gundam G no Reconguista: From the Past to the Future
Šingeki no kjodžin: Guren no jumija
2013 Kidó senši Gundam AGE: Memory of Eden
Patema nohama vzhůru
Šingeki no kjodžin OAD
2012 Gekidžóban Blood-C
Otome wa boku ni koišiteru: Futari no Elder
2011 Princezna a pilot
2010 Gekijōban Bleach: Jigoku-hen

TV seriály

2019 7 Seeds (TV seriál)
2018 Kišuku gakkó no Juliet (TV seriál)
Sword Gai: The Animation (TV seriál)
Sword Gai: The Animation Part II (TV seriál)
2017 18if (TV seriál)
Kobajaši-san či no Maid Dragon (TV seriál)
Overlord II (TV seriál)
2016 Boku no Hero Academia (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Diamond wa kudakenai (TV seriál)
Pan de Peace! (TV seriál)
Udon no kuni no kin'iro kemari (TV seriál)
2015 Concrete Revolutio: Chōjin gensō (TV seriál)
Gangsta. (TV seriál)
Go! Princess Precure (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Owari no Seraph (TV seriál)
Owari no Seraph: Nagoja kessen hen (TV seriál)
Šingeki! Kjodžin: Čúgakkó (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Aldnoah.Zero (TV seriál)
Gundam G no Reconguista (TV seriál)
Hicugi no Čaika: Avenging Battle (TV seriál)
2013 IS: Infinite Stratos 2 (TV seriál)
Kuroko no basket (TV seriál)
Tanken Driland: 1000nen no mahó (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Another (TV seriál)
Battle Spirits: Sword Eyes (TV seriál)
Danši kókósei no ničidžó (TV seriál)
Lupin the Third: Mine Fudžiko to iu onna (TV seriál)
Nazo no kanojo X (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
2011 Guilty Crown (TV seriál)
Icuka tenma no kuro Usagi (TV seriál)
Kidó senši Gundam AGE (TV seriál)
Makenki! (TV seriál)
Manjú hikenčó (TV seriál)
Seikon no Qwaser II (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
[C] (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Himečen! Otogitic Idol Lil'Pri (TV seriál)
Jewelpet Tinkle (TV seriál)
Jodžóhan šinwa taikei (TV seriál)
Katanagatari (TV seriál)
Omamori Himari (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
Šukufuku no Campanella (TV seriál)
2009 Battle Spirits: Šónen gekiha Dan (TV seriál)
Chii's Sweet Home: Atarašii ouči (TV seriál)
K-ON! (TV seriál)
Needless (TV seriál)
Queen's Blade: Ruró no senši (TV seriál)
Tegami bači (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
2008 Wagaja no Oinari-sama (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Code-E (TV seriál)
Šion no ó (TV seriál)
2006 Gintama (TV seriál)
Kanon (TV seriál)
2005 Rean no cubasa (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace