foto

Martin Garner

  • nar. 9.7.1927
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 28.9.2001 (74 let)
    Englewood, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Shark in a Bottle
1991 N.Y.P.D. Mounted (TV film)
Neónová říše (TV film)
Tehdy v Memphisu (TV film)
1990 Dokud jsi tu byl
1989 Je naděje
Sázkař
1984 Bože, ty jsi Ďábel
1983 Zóna soumraku
1982 Hey Good Lookin'
Můj oblíbený rok
Připoutejte se, prosím! 2
1979 Rabín a zloděj
1978 Velká finta
1976 Operace Blesk (TV film)
1975 Hester Street
1974 Zákon a nepořádek

TV seriály

1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1990 Good Grief (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Jessica Novak (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace