foto

Martin Garner

  • nar. 9.7.1927
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 28.9.2001 (74 let)
    Englewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Shark in a Bottle
1991 N.Y.P.D. Mounted (TV film)
Neónová říše (TV film)
Tehdy v Memphisu (TV film)
1990 Dokud jsi tu byl
1989 Je naděje
Sázkař
1984 Bože, ty jsi Ďábel
1983 Zóna soumraku
1982 Hey Good Lookin'
Můj oblíbený rok
Připoutejte se, prosím! 2
1979 Rabín a zloděj
1978 Velká finta
1976 Operace Blesk (TV film)
1975 Hester Street
1974 Zákon a nepořádek

TV seriály

1993 The John Larroquette Show (TV seriál)
1990 Good Grief (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Real Men (E17)
1989 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Collection Completed (S01E06)
Super Mario Bros. Super Show!, The (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Masques (S01E05)
CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Brothers (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
The Out-of-Towners (S01E07)
1982 It Takes Two (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
One of Our Own (S02E02)
1981 Jessica Novak (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Phyllis (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Welcome Back, Kotter (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Nechtění společníci (S02E22)
Hra s ohněm (S02E16)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky