foto

Alexandr Sergejev

  • nar. 28.8.1970 (49 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Akvatorija (TV seriál)
Ekologi (E17)
2016 Šaman (TV seriál)
Tretij lišnij (S03E14)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Staryj dolžok (S15E31)
2015 Takaja rabota (TV seriál)
Svalka (S01E52)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Kto staroje pomjanět (S10E11)
2010 Dorožnyj patrul (TV seriál)
Krov na obočině (S07E08)
Litějnyj (TV seriál)
Pod prikrytijem (S04E01)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Děvjať žizněj (S09E32)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky