foto

Trevor Preston

  • nar. 12.7.1938
    Erith, Kent, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.4.2018 (79 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Pomsta bratra
1998 Bílé lži (TV film)
1994 Negotiator, The (TV film)
1993 Thicker Than Water (TV film)
1987 Billy Kid a kulečníkový upír
1985 Parker
1983 Vražedné území
1972 Diabólica malicia

TV seriály

2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
1979 Dostihy (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
Out (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
Shadows (TV seriál)
1974 The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)
The Incredible Adventures of Professor Branestawm (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Tyrant King, The (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Lion, the Witch and the Wardrobe, The (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace