foto

Tuva Hølmebakk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Rosemari
2012 Som du ser meg
2011 Táta na týden
2010 Detektiv Varg Veum: Nápis na zdi
2008 Mladí rebelové
2007 Bennys gym
Mars & Venus
2006 Studené nohy

TV seriály

2017 ZombieLars (TV seriál)
Herman and Caroline (S01E13)
Invisible Anna (S01E12)
The Gnome (S01E11)
další epizody (13)
2012 Dauinger (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ženy v příliš velkých pánských košilích
2012 Som du ser meg
2010 Domů na Vánoce

TV seriály

2014 Lilyhammer (TV seriál)
Tiger Boy (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace