foto

Eve Smith

  • nar. 31.8.1905
    DeLand, Florida, USA
  • zem. 28.8.1997 (91 let)
    Fort Lauderdale, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Láska bolí
1989 Kdo je Harry Crumb?
Zlá macecha
1988 Big Top Pee-wee
Elvíra - Vládkyně noci
1987 Under Cover
1986 Odd Jobs
Star Trek IV: Cesta domů
Under the Influence (TV film)
1985 Bad Seed, The (TV film)
1984 Honba za diamantem
It Came Upon the Midnight Clear (TV film)
1945 Caesar a Kleopatra

TV seriály

1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Měsíční svit (TV seriál)
Camille (S02E18)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Musíte mi věřit (S02E05)
1985 227 (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Dálkový ovladač (S01E10)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
It's Your Move (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
It's Not Easy (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Movie Macabre (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)

Dokumentární

1985 Joan Rivers and Friends Salute Heidi Abromowitz (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace