foto

Anne Krigsvoll

  • nar. 4.2.1957 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Na západ
2015 Ženy v příliš velkých pánských košilích
2000 Ballen i øyet
1999 Misery Harbour
1997 Naustet
1996 Vážně nevážně
1993 Stella polaris
1991 For dagene er onde
1989 Karachi
Når den ny vin blomstrer (TV film)
1988 Brun bitter
1985 Øye for øye
1984 Lars i porten
Papirfuglen

TV seriály

2019 ZombieLars (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Episode 4 (S03E04)
Episode 2 (S03E02)
2018 ZombieLars (TV seriál)
Fiona (S02E08)
Torills vafler (S02E07)
2017 ZombieLars (TV seriál)
Witches' Brew (S01E09)
2014 Mammon (TV seriál)
Probuzení (S01E02)
Lilyhammer (TV seriál)
Foreign Affairs (S03E02)
Tiger Boy (S03E01)
2013 Lilyhammer (TV seriál)
Fiddler's Green (S02E03)
Out of Africa (S02E02)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Trolls (S01E08)
The Babysitter (S01E07)
Pack Your Lederhosen (S01E06)
další epizody (8)
2011 Taxi (TV seriál)
2007 Størst av alt (TV seriál)
1998 Nini (TV seriál)
1996 Offshore (TV seriál)
1994 Vestavind (TV seriál)
1992 Mysteriet om det levende lig (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)

Dokumentární

2018 Trondheimsreisen

Host

TV pořady

2002 Store studio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace