foto

Christian Stövesand

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Konstantin und Alexander (TV film)
1987 Bebel und Bismarck (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Das tapfere Schneiderlein (TV film)
1980 Abenteuer mit den Abrafaxen (TV film)
Dejte mi šanci (TV film)
Kunstraub (TV film)
1979 Bremer Stadtmusikanten, Die (TV film)
Plantagenstraße 19 (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Doppeltes Spiel (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Des Alleinseins müde (TV film)
1974 Der Sommer der 17. Puppe (TV film)
1973 Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
1972 Bettina von Arnim
1971 Karriere
1968 Der Sommer der 17. Puppe (TV film)
Die Russen kommen
1967 Gefrorenen Blitze, Die

TV seriály

1974 Pozdní sezóna (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1989 Egmont (divadelní záznam)
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky