foto

Dieter Wien

  • nar. 13.10.1934 (85 let)
    Freie Stadt Danzig (Svobodné město Gdaňsk)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Reife Leistung! (TV film)
2006 Der See der Träume (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt (TV film)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
1994 Hotel Interim (TV film)
Tag der Abrechnung - Der Amokläufer von Euskirchen (TV film)
1990 Marion (TV film)
1989 Brüder, nicht schießen! (TV film)
1988 Vater gesucht (TV film)
1987 Gold für den König (TV film)
Meine Frau ist ein Star (TV film)
1986 Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Pohádka o muži s medvědí kůží
1981 Bau'n se billig, Schinkel oder Der Bau des neuen Schauspielhauses zu Berlin (TV film)
Ein total verrückter Einfall (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Kunstraub (TV film)
1978 Ein Kolumbus auf der Havel (TV film)
Polizeiruf 110 - In Maske und Kostüm (TV film)
1977 Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
1975 Kriminalfälle ohne Beispiel - Mord im Märkischen Viertel (TV film)
Osvobození Prahy
Schwester Agnes (TV film)
1974 Der verspielte Scheidungsgrund (TV film)
Dobrodružství s Blasiem
1973 Das liebe, alte Haus (TV film)
Fernsehpitaval - Als entlastet eingestuft - Der Fall des Staatsanwalts Meerstrom (TV film)
Scheidungsprozeß (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
1969 Der Weihnachtsmann heißt Willi
1968 Baron Münchhausens Tochter (TV film)
1967 Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
1966 Der arme Konrad (TV film)
1965 Ein mittlerer Held (TV film)

TV seriály

2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Strafanzeige (S05E02)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1995 Staatsanwältin, Die (TV seriál)
1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
1991 Fritz Bollmann will nicht angeln (TV seriál)
1986 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pavel (E106)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
1983 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ich kündige (E56)
1976 Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Aus Angst (E45)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
Tajné komando Spree (TV seriál)
1966 Tajné komando Bumerang (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Am Mozartplatz (E05)

Divadelní záznam

1977 Die Letzten (divadelní záznam)
Happy End (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky