foto

Dieter Wien

  • nar. 13.10.1934 (83 let)
    Danzig (Gdańsk), Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Reife Leistung! (TV film)
2006 Der See der Träume (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Dettmanns weite Welt (TV film)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
2003 Der Aufstand (TV film)
Doppelter Einsatz - Heiße Fracht (TV film)
1996 Polizeiruf 110 - Der schlanke Tod (TV film)
1994 Hotel Interim (TV film)
1989 Brüder, nicht schießen! (TV film)
1988 Vater gesucht (TV film)
1987 Gold für den König (TV film)
1986 Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Pohádka o muži s medvědí kůží
1981 Bau'n se billig, Schinkel oder Der Bau des neuen Schauspielhauses zu Berlin (TV film)
1980 Die Heimkehr des Joachim Ott (TV film)
Kunstraub (TV film)
1978 Ein Kolumbus auf der Havel (TV film)
1977 Die Letzten (divadelní záznam)
Zweite Liebe - ehrenamtlich (TV film)
1976 Auf der Suche nach Gatt (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Aus Angst (TV film)
1975 Osvobození Prahy
Schwester Agnes (TV film)
1974 Dobrodružství s Blasiem
1972 Bettina von Arnim
1969 Weihnachtsmann heißt Willi, Der
1966 Der arme Konrad (TV film)
1965 Ein mittlerer Held (TV film)

TV seriály

2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1976 Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1968 Geheimkommando Spree (TV seriál)
1966 Geheimkommando Bumerang (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace