foto

Astrid Bless

  • nar. 4.6.1944
    Mittweida, Sachsen, Německá říše
  • zem. 30.12.2009 (65 let)
    Berlin, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Akt mit Blume (TV film)
Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
1990 Garantiert ungestört (TV film)
1987 Der Geisterseher (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
1982 Stimmung unterm Dach (TV film)
1974 Wolz
1972 Kinder, Kinder... (TV film)
1969 Barents heißt unser Steuermann (TV film)

TV seriály

1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1990 Aerolina (TV seriál)
Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Rosi fehlt (E122)
1978 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ich kündige (E56)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

1966 Zeugen (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky