foto

Mark Harelik

  • nar. 5.6.1951 (66 let)
    Hamilton, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mark sa narodil 5. júna 1951 v USA. Je americký televízny, filmový a divadelný herec, rovnako ako aj dramatik. Objavil sa vo filmoch ako Election, Jurassic Park III, For Your Consideration, The Swan Princess aj v seriáloch Seinfeld, Wings, Grace Under Fire, Will & Grace, NCIS, Boy Meets World, Breaking Bad, Prison Break, Star Trek Voyager a The Big Bang Theory.

Ocenenia a nominácie: 2003 – nominácia na cenu Lucille Lortel – Hank Williams: Lost Highway 2005 – nominácia na ocenenie Drama Desk – za muzikál The Immigrant 2011 – Lunt-Fontanne Fellow v nadácii Ten Chimneys

Game90

Herecká filmografie

Filmy

2015 This Isn't Funny
Trumbo
2013 42
2010 Meeting Spencer
Nebezpečné líbánky (TV film)
2009 Podfuk
Stopky lásky
2006 Nominace na Oscara
2005 Záhadná žena: Vražda v lázních (TV film)
2004 Samá chvála
2003 Válečné příběhy (TV film)
2001 Jurský park 3
1999 Come On, Get Happy: The Partridge Family Story (TV film)
Hugh Heffner - skutečný příběh (TV film)
Kdo s koho
1995 Strážce mého bratra (TV film)
1994 Labutí princezna
1993 Barbaři za branou (TV film)
1990 Svět naruby
Unspeakable Acts (TV film)

TV seriály

2017 Imposters (TV seriál)
My So-Called Wife (S01E01)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Pozůstalí (TV seriál)
Protisměr (S02E03)
2013 Život je boj (TV seriál)
2012 Skandál (TV seriál)
Grant: For the People (S01E07)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
Démoni (S04E06)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Kafkárna (S03E09)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Griffinova ekvivalence (S02E04)
Barbarská sublimace (S02E03)
Batnádoba a chybný předpoklad (S01E13)
další epizody (4)
2007 Heartland (TV seriál)
Hnutí mysli (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Dokonalé plemeno (S01E06)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Efekt světélkující rybky (S01E04)
Vize zločinu (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Čas nic nespraví (S02E07)
Útěk z vězení (TV seriál)
Sona (S02E22)
Fin del camino (S02E21)
2006 Four Kings (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kosti na prodej (S01E20)
2005 Closer (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Jed (S02E09)
Dr. House (TV seriál)
Absťák (S01E11)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Podkladový nátěr (S05E01)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Zloději (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Get Real (TV seriál)
1998 LateLine (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Kontrapunkt (S05E10)
1997 Advokáti (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1995 Skoro dokonalá (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace