foto

Ricardo Lavié

  • nar. 5.10.1922
    Buenos Aires, Argentina
  • zem. 6.4.2010 (87 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Clínica loca, La
1986 Luna caliente
1984 Todo o nada
1979 La rabona
1973 Gran aventura, La
1972 Estoy hecho un demonio
Picnic de los Campanelli, El
1966 Pimienta
1962 El mago de las finanzas
Último pecado, El (TV film)
1958 Dos basuras
1952 Túnel, El
1951 La comedia inmortal
1950 Captura recomendada
1949 Juan Globo

TV seriály

1996 Como pan caliente (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)
1990 Brigada cola (TV seriál)
1986 Hombre que amo, El (TV seriál)
1984 Historia de un trepador (TV seriál)
1981 Rafa, El (TV seriál)
1972 Carmiña (TV seriál)
1970 Matrimonios y algo más (TV seriál)
1965 Alta comedia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky