foto

Nicholas Webster

  • nar. 24.7.1922
    Spokane, Washington, USA
  • zem. 12.8.2006 (84 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1978 No Longer Alone
1968 Mission Mars
1964 Santa si podmaňuje marťany
1963 Gone Are the Days!
1961 Dead to the World

TV seriály

1980 The Chisholms (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 The New People (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Dokumentární

1978 Manbeast! Myth or Monster?
1974 Ridin' the Rails: The Great American Train Story (TV film)
1971 Appointment with Destiny: The Last Days of John Dillinger (TV film)
1960 ABC Close-Up! (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Historie hororu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace