foto

Adele Robbins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zprávy TV Onion
1999 Kolébka ve větru
1995 Mrtvý muž přichází
1993 Záblesk ve tmě
1992 Bob Roberts
1991 Kudrnatá holka

TV seriály

2004 Dr. House (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Ambition (S02E13)
2001 Dead Last (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace