foto

Jeff Sumner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Luber
2015 Like You Mean It
2014 Návrat blbýho a blbějšího
2006 Ways of the Flesh
2002 Zastřelit a být zastřelen

TV seriály

2017 K smrti trapný (TV seriál)
Creative Indifferences (S01E10)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Forward Motion & Frat Life (S02E01)
2015 Clipped (TV seriál)
Počtyřech (TV seriál)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Co člověk potřebuje (S05E07)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Luber

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Luber

Producentská filmografie

Filmy

2018 Luber

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky