foto

Arsenij Mycyk

  • nar. 3.5.1988 (31 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tři mušketýři

TV seriály

2019 Straži Otčizny (TV seriál)
Blago vo smerť (E04)
2017 Labirinty (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Ment i policejskij (S01E21)
2014 Litějnyj (TV seriál)
Bestseller (S08E04)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čužije glaza (S14E18)
2013 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Čelovek na skamejke (S13E14)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Doza (S01E17)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Mesť (S01E14)
Vozmezdije (TV seriál)
2008 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Němnogo soli v cholodnoj vodě (S09E12)
Kriminalnyje ljubovniki (S09E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky