foto

Walter Klinger

  • nar. 1945
    Innsbruck, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Tatort - Der Mann mit den Rosen (TV film)
1983 Tatort - Mord in der U-Bahn (TV film)
1979 Leutnant Gustl (TV film)
1977 Tři Švédky v Tyrolích
1975 Champagner aus dem Knobelbecher
1974 Autostop-Lustreport
Oktoberfest! Da kann man fest!
Příběhy kožených kalhot
1973 Auch Ninotschka zieht ihr Höschen aus
Příběhy kožených kalhot 2
1972 Sorbas (divadelní záznam)
Wer war es? (divadelní záznam)
1969 Alle Kätzchen naschen gern
1967 Der alte Geizkragen (divadelní záznam)

TV seriály

2009 Ex - Eine romantische Komödie (TV seriál)
Schlussstrich (E04)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1965 Donaug'schichten (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky