foto

Čie Sató

  • nar. 1.7.1964 (56 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Eiga Crayon Shin-čan šúrai! Učúdžin Širiri
2014 Eiga Crayon Šin-čan: Gačinko! Gjakušú no Robo tó-čan
2012 Eiga Crayon Šin-čan: Araši o jobu! Ora to učú no Princess
2011 Crayon Šin-čan: Araši o jobu ógon no Spy daisakusen
2010 Crayon Šin-čan: Čó džikú! Araši o jobu ora no hanajome
2009 Eiga Crayon Šin-chan: Otakebe! Kasukabe jasei ókoku
2008 Eiga Crayon Šin-čan: Čó araši o jobu kinpoko no júša
Pikachu kóri no daibóken
2007 Crayon Šin-čan: Araši o jobu utau kecu dake bakudan!
2006 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu odore! Amigo!
Gekidžóban Pocket Monsters Advanced Generation: Pokemon Ranger to umi no ódži Manaphy
2005 Boku no bókúgó (TV film)
Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu buriburi sanpunpokkiri daišingeki
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
Pokémon 7 - Osud pokémona Deoxise
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
Odoru pokemon himicu kiči
Tako ni natta okásan (TV film)
2002 Crayon Šin-čan: Araši o jobu appare! Sengoku daikassen
2001 Crayon Šin-čan: Araši o jobu mórecu! Otona teikoku gjakušú
Sekai meisaku gekidžó kankecu ban: Wataši no Ašinaga odži-san (TV film)
1999 Crayon Šin-čan: Bakuhacu! Onsen wakuwaku daikessen
1998 Eiga Crayon Šin-čan: Dengeki! Buta no hizume daisakusen
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
Gegege no Kitaró: Obake Nighter
1996 Eiga Crayon Šin-čan: Henderland no daibóken
Eiga Nintama Rantaró
1995 Cutta-kun monogatari
Eiga Crayon Šin-čan: Unkokusai no jabó
1994 Crayon Šin-čan: Buriburi ókoku no hihó
1993 Crayon Šin-čan: Action Kamen vs Haigure maó
Wakakusa monogatari: Nan to Džó-sensei
1992 Zettai muteki Raidžin ó
1991 Cuki ga noboru made ni
Koko wa Green Wood
Ródžin Z
1990 Noobow: Kieta Medal
1985 Penguin's Memory: Šiawase monogatari

TV seriály

2015 Concrete Revolutio: Čódžin gensó (TV seriál)
Kagewani (TV seriál)
2014 Jókai watch (TV seriál)
2012 Battle Spirits: Sword Eyes (TV seriál)
2008 To Love-Ru: Trouble (TV seriál)
2006 Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
2004 Bókjaku no senricu (TV seriál)
Kaikecu Zorori (TV seriál)
Monkey Turn (TV seriál)
Monkey Turn V (TV seriál)
Onmjó taisenki (TV seriál)
2002 Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
1999 Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Trigun (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Ie naki ko Remi (TV seriál)
1994 Ai to júki no Pig Girl tonde Búrin (TV seriál)
Captain Cubasa J (TV seriál)
Huckleberry Finn monogatari (TV seriál)
Kouzelný svět pohádek (TV seriál)
1993 Nintama Rantaró (TV seriál)
1992 Bišódžo senši Sailor Moon (TV seriál)
Crayon Šin-čan (TV seriál)
Hana no mahócukai Mary Bell (TV seriál)
Mikan enikki (TV seriál)
1991 Kingjo čúihó! (TV seriál)
Moero! Top Striker (TV seriál)
Zettai muteki Raidžin ó (TV seriál)
1990 Mašin eijúden Wataru 2 (TV seriál)
Táta sekáč (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
Himicu no Akko-čan 2 (TV seriál)
Kiterecu daihjakka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky