foto

Naruhisa Arakawa

  • nar. 14.3.1964 (57 let)
    Nagoja, Aichi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Kiširjú Sentai Rjúsódžá VS Rupanrendžá VS Patorendžá
Mašin sentai kirameidžá episódo ZERO
2019 Rupanrenjâ VS Patorenjâ VS Kyuurenjâ
2013 Papa no iu koto o kikinasai!
2011 Onigamiden
Šówa monogatari
2009 Ókami to kóšinrjó II: Ókami to kohakuiro no júucu
2008 Naišo no cubomi
2002 Canary
2001 Kōtetsu tenshi Kurumi Zero
1996 Blue Seed 2
1995 Idol Project
1993 Iria: Zeiram the Animation
1990 Šiawase no katači

TV seriály

2021 Jakunara mug cup mo (TV seriál)
2020 Mashin Sentai Kirameijâ (TV seriál)
2019 Jonšú renzoku special: Super sentai saikjó battle!! (TV seriál)
2018 Island (TV seriál)
Jump02: Te o cunaide ašita (E12)
Recursion02: Monku jamitaku nai kara (E10)
Recursion01: Mata aeta na omae to (E09)
další epizody (8)
Kaitó sentai Lupin ranger VS Keisacu sentai Patoranger (TV seriál)
2017 Action Heroine Cheer Fruits (TV seriál)
2016 Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
Kono bidžucubu ni wa mondai ga aru! (TV seriál)
Sósei no onmjódži (TV seriál)
Futaboshi Kōsa A FATEFUL FIGHT (E02)
Unmei no Futari BOY MEETS GIRL (E01)
Terra Formars (TV seriál)
The 12 seconds: 12 bjó no kakumei (S02E13)
Silence or violence: Fugen no ken (S02E11)
Century of raising arms: Ikari no kančó (S02E02)
další epizody (4)
2014 Džinsei sódan TV Animation: Džinsei (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
2013 Maojú maó júša (TV seriál)
Outbreak Company (TV seriál)
2012 Dakara boku wa, H ga dekinai. (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
Papa no iu koto o kikinasai! (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
2010 TV manga Šówa monogatari (TV seriál)
Yosuga no Sora (TV seriál)
2009 Ókami to kóšinrjó II (TV seriál)
2008 Ókami to kóšinrjó (TV seriál)
2006 Love Get Chu: Miracle seijú hakušo (TV seriál)
2005 Erementar Gerad (TV seriál)
2003 D.N. Angel (TV seriál)
2002 Rizelmine (TV seriál)
Rockman.EXE (TV seriál)
Samurai Deeper Kjó (TV seriál)
2000 Dá! Dá! Dá! (TV seriál)
Karakuri kiden Hiwó senki (TV seriál)
1999 Kótecu tenši Kurumi (TV seriál)
Seraphim Call (TV seriál)
1998 Akihabara dennógumi (TV seriál)
Bannō bunka nekomusume (TV seriál)
Džikú tenšó Nazca (TV seriál)
Sentimental Journey (TV seriál)
1997 CLAMP Gakuen tanteidan (TV seriál)
Kerokero chime (TV seriál)
1996 Cinderella monogatari (TV seriál)
Kidó senkan Nadesico (TV seriál)
Mahó šódžo Pretty Sammy (TV seriál)
Mizuiro džidai (TV seriál)
1995 Šinpi no sekai El-Hazard (TV seriál)
1994 Blue Seed (TV seriál)
Širajuki-hime no densecu (TV seriál)
1991 Džankenman (TV seriál)
Kikó keisacu Metal Jack (TV seriál)
Sórjúden (TV seriál)
1990 Cat ninden Teyandee (TV seriál)
Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
Micume ga tóru (TV seriál)
1989 Idol densecu Eriko (TV seriál)
Madó King Grandzort (TV seriál)
1987 Cuide ni Tončinkan (TV seriál)
1986 Doteraman (TV seriál)
Dragon Ball (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky