foto

Jörg Eggers

  • nar. 15.6.1936 (82 let)
    Heidelberg, Baden, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Nacht der vier Monde, Die
1976 Chci žít
1974 Verurteilt 1910 (TV film)
1971 Trip (TV film)
1970 Fall Regine Krause (divadelní záznam)
Frühstück im Büro (divadelní záznam)
1969 Ein Abend zu zweit (TV film)
1967 Der alte Geizkragen (divadelní záznam)
Zwischenfall in Antiochia (TV film)
1966 Alle Trümpfe in der Hand (divadelní záznam)

TV seriály

1970 Filmgeschichte(n) aus Österreich (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Nacht der vier Monde, Die
1979 Kleine Figur meines Vaters, Die
1976 Chci žít
1971 Trip (TV film)
1969 Ein Abend zu zweit (TV film)
1966 Porgy in Wien (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

1985 Steig aus deinem Luftballon
1984 Nacht der vier Monde, Die
1976 Chci žít

Dokumentární

1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace