foto

Nino De Angelo

  • nar. 18.12.1963 (57 let)
    Karlsruhe, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Na východ od ráje (S22E08)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1988 Bertinis, Die (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)

Dokumentární

2012 Hansi Hinterseer - Traumhaftes Seenland im Salzkammergut (TV film)

Host

TV pořady

2017 Dieter Bohlen - Die Mega-Show (TV pořad)
Duell der Stars - Die SAT.1-Promiarena (TV pořad)
2016 Starnacht aus der Wachau (TV pořad)
The Big Music Quiz (TV pořad)
2015 Schlagerparty mit Ross Antony (TV pořad)
2014 Eiszauber 2014: Die Magie des Eises (TV pořad)
Fahrende Musikanten - Großer Bahnhof für die Dampflok (TV pořad)
Kulthits - Die Show mit 100% Livemusik (TV pořad)
MDR um 4 (TV pořad)
2013 Promi Big Brother (TV pořad)
2004 Willkommen bei Carmen Nebel (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1995 José Carreras Gala (TV pořad)
1994 Feste der Volksmusik (TV pořad)
1985 Känguru (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)
1957 Aktuelle Schaubude (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky