foto

Gina Gillespie

  • nar. 20.9.1951 (67 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
1959 Face of a Fugitive
It Happened to Jane
1958 Andy Hardy Comes Home

TV seriály

1965 Laredo (TV seriál)
1964 Karen (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 Rescue 8 (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace