foto

Hans-Edgar Stecher

  • nar. 2.11.1931 (88 let)
    Lauchhammer, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1985 Außenseiter (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
1983 Roztomilé hříšnice (TV film)
1981 Trompeten Anton
1980 Dach überm Kopf
Glück und Glas (TV film)
1978 Ferdinand, was nun? (TV film)
1976 Alle meine Kinder (TV film)
Man nennt mich jetzt Mimi... (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
1975 Pirat mit Hindernissen (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Spezialist (TV film)
Sourozenci (TV film)
1974 Alle Haare wieder (TV film)
1973 Ein wunderbarer Tag (TV film)
Wenn wir euch nicht hätten (TV film)
1972 Nur ein Spaß (TV film)
Ten třetí
1971 Der Sonne Glut (TV film)
Die Pulverprobe (TV film)
Osvobození III - Směr hlavního úderu
1970 Tscheljuskin (TV film)
1969 Die Spieler (TV film)
1968 Geschichte vom tapferen Schneiderlein, Die (TV film)
1967 Lord am Alexanderplatz, Ein
1966 Alfons Zitterbacke
Tischlein, deck dich... (TV film)
1965 Köpfchen, Kamerad (TV film)
Mit denen nicht! (TV film)
1964 Das Lied vom Trompeter
Penzión Boulanka
Reizende Leute (TV film)
1963 Blaulicht - Kümmelblättchen (TV film)
Die Trompete von Knatterwitz (TV film)
Drei Kriege - 1. Teil: Tauroggen (TV film)
Interview mit Pinselheinrich (TV film)
Lehrtage
1962 Das Stacheltier - Campingflaschen
Spuk (TV film)
1961 Die heilige Johanna von Amerika (TV film)
Guten Tag, lieber Tag
Hoffnung auf Kredit (TV film)
1960 Das Stacheltier - Vom Stacheltier patentiert
Das krumme Gewerbe (TV film)
Der Schatten von gestern
1959 Erich Kubak
1958 Das Tagebuch der Anne Frank (TV film)
Eskadra Netopýr
1956 Kawulke contra Meyer (TV film)
Případ v Benderathu
Startverbot (TV film)
1955 Das Stacheltier - Letztes Fach unten rechts
1954 Bez přístřeší
Carola Lamberti
Ernst Thälmann - Syn své třídy
1953 Kleine und das große Glück, Das
Nepřemožitelní
Sukně jako kalhoty
1952 První v cíli
1951 Vlakové spojení nepravidelné
1950 Sedmý den je neděle
1948 1-2-3 Corona

TV seriály

1987 Moselbrück (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Verlorene Zeit (E87)
1982 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Der Laufsteg (E82)
Hoffnung für Anna (E80)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 Gefährliche Fahndung (TV seriál)
1976 Das Mädchen Krümel (TV seriál)
1972 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Vaterschaft anerkannt (E26)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1967 Harras, der Polizeihund (TV seriál)
1966 Der Mensch neben dir (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Divadelní záznam

1959 Der Alchimist (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky